Voimat ja innostus tällä hetkellä aivan lopussa. Esikoisellekin tuli sitten myös korvatulehdus. Nyt on molemmat pojat lääkekuurilla ja känäsiä. Vauva ei vieläkään syö mitään kiinteää, vaikka lääkekuurin pitäisi jo alkaa vaikuttamaan, kohtahan se jo loppuu 5 päivän kuuri kun oli. Pelkällä tissi- ja pullomaidolla on nyt sitten elelty. Tänään söi lounalla lusikallisen perunaa ja iltapuuroa jopa 4 lusikallista. Eikä isoveljellekään oikein tahdo mikään maistua.

Imetys mietityttää edelleen ja olenkin nyt sairauden aikana antanut osittain pullosta, kun tuntuu ettei vaan jaksais imettääkään tällä hetkellä. Tekisi kyllä jo kovasti mieli palata normaaliin ruokavalioon, mutta toisaalta toinen on kuitenkin vielä pieni ja saa imetyshetkistä niin paljon.

Huomenna ei onneksi tarvitse miettiä mitä ruokaa jaksaisi perheelle väsätä. Anoppi kutsui meidät syömään, joten saan vain istua valmiiseen pöytään ja nauttia. Ihanaa! En olisi tänäänkään millään jaksanut mitään tehdä, mutta pakkohan se oli, kun mitään valmista ei löydy. Kaikki on vaan aina tehtävä alusta asti itse. Viime päivinä se on tuntunut kovin työläältä ja rasittavalta. Varsinkin, kun vauva ei viihdy muualla kuin sylissä ja päiväunienkin kanssa on ollut niin ja näin. Ja kun isovelikin kaipaa äidin syliä ja hoivaa, ei aikaakaan ruuanlaitolle ole oikein edes jäänyt. Mutta eiköhän tämä tästä, kun saadaan pojat taas kuntoon.