Nyt on alkanut epäilyttää, ettei ohra sittenkään sovi. Alkuun meni pitkän aikaa hienosti ilman mitään, mutta tuossa viikonlopun aikana takapuoleen ilmestyi ihottumaläikkiä ja vatsa on tuntunut olevan kipeä niinä päivinä, kun ohraa on syöty, eilen ja sunnuntaina ainakin. Mahdollisesti aiemminkin, mutten ole hoksannut yhdistää. Tänään ei Pikkumies valittanut masu kipua eikä ainakaan vielä ole herännyt itkeskelemään, kun en sitten tänään enää antanut mitään ohrapitoista, kun epäilykset sen suhteen olivat heränneet.

Sitrushedelmät puolestaan näyttäisivät sopivan ihan hyvin. Toki ei mitään isoja määriä kerralla syödä, mutta suunnilleen puolikas appelsiini päivässä menee ilman ongelmia. Kananmunaa ollaan nyt myös jonkin verran kokeiltu. Yksi kakku tuossa tehtiin ja tänään makaronilaatikkoa. Tänään vähän ainakin lounaalla suunympärykseen nousi jotain pientä syheröä, muttei mitään huolestuttavaa vielä. Iltaruoalla meni itseltäni ohi tuliko jotakin, ja tuskin tuo mieskään mitään pani merkille, kun ei ole maininnut. Ei yleensä kyllä muutenkaan noteeraa noita kaikista heikoimpia reaktioita. Toisin kuin itse tuntuu siltä, että välillä stressaa turhankin pienistä ;) Katsellaan taas eteenpäin...

Viime viikolla käytiin Pikkumiehen putket uusimassa korviin ja samalla lähti kitarisatkin. Toivotaan, että tuosta olisi jotain helpotusta jatkuvaan räkäisyyteen. Isoveljellä ainakin kitarisojen poisti paransi tilannetta huomattavasti.