Tervehdys pitkästä aikaa! Viime viikkoina en ole paljon konetta ehtinyt avata, saati sitten käydä täällä paivittelemässä. Isoveli on sairastanut yhtä jaksoa näihin päiviin saakka. Ensimmäinen lääkekuuri ei purrut (eikä ihme kun lääkeaineallergioiden takia määräävät aina saman), ja uutta kuuria hakiessamme oli lääkärin tuomio putket korviin mitä pikimmiten. Niinpä sitten vietin tiistai-illan pojan kanssa lääkäriasemalla, kun uuden flunssan saanut pikkuveli oli isänsä hoivissa. Nyt alkaa elämä pikkuhiljaa olla taas mallillaan. Ensi viikolla vielä pikkuveljen korvien jälkitarkastus. Ja sen jälkeen toivon mukaan olisi sairastelut tältä erää ohi ja päästäisiin nauttimaan ulkona koittanesta kesästä ;)

Vauvalle ei paljon taas ole uusia ruoka-aineita ehditty kokeilla. Sain varmistettua, että kypennetty kesäkurpitsa sopii, vaikka tuorepaloista ihottumaa tulikin. Uutena on mukaan saatu bataatti, joka sopi saman tien. Siitä innostuneena sitten kokeiltiin possua, josta ei ensimmäisenä päivänä tullut mitään. Toisena oli illalla poskissa vähän ihottumaa, joka aamuun mennessä oli hävinnyt. Ja kolmantena päivänä alkoi punoitus nousta heti ruokailun jälkeen. Samaan aikaan alkoi tosin uusi flunssakin, joka myös on voinut olla syypää poskien punoitukseen. Niinpä tarkoitus on kokeilla possu vielä jonkin ajan päästä uudelleen. Nyt kun flunssa on hellittänyt eikä mitään oireilua ole, aloitimme tattarin kokeilun eilis iltana sekä tänään molemmilla puuroilla on ollut sekoitus puolet kauraa puolet tattaria. Ja toistaiseksi näytää hyvältä. Huomenna varmaan keitelläänkin sitten jo ihan pelkkää tattaripuuroa.

Itsellenikin olen löytänyt uusia syötäviä. Järvi-Suomen Portin karjalanpiirakat näkyivät olevan maidottomia ja soijattomia. Ja sitten tuossa lähikaupassamme on sellaisia Biscan Choko Marie -keksejä, jotka myös käyvät. Ovat tosi hyviä vielä kaiken lisäksi :) Saapahan välillä jotain muutakin kuin lasten Muumi-keksejä.