tiistai, 19. syyskuu 2006
Possunlihakäärylleet
POSSUNLIHAKÄÄRYLEET
possun ulkofilettä
kesäkurpitsaa raastettuna
lasten persikkasosetta
suolaa
(pippuria)
Leikkaa ulkofilee noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Nuiji pihvejä kahden kelmun välissä ohuemmiksi. Sivele pinnalle persikkasosetta ja levitä tasainen kerros kesäkurpitsaraastetta päälle. Ripottele pinnalle vielä suolaa (ja pippuria).
Kääri rullalle ja kiinnitä hammastikulla.
Ruskista kääryleiden pinta pannulla pienessä määrässä öljyä tai margariinia. Lado kääryleet uunivuokaan ja kaada päälle noin ½ dl vettä tai hedelmä mehua. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.
Tässä valmiit kääryleet tarjolla peruna-bataattimuussin kera.
Kommentit