Olen viime aikoina pyrkinyt kehittelemään mahdollisimman paljon koko perheelle sopivia rupkia, kun tuo pikkumieskin on alkanut syömään muutakin kuin "mössöjä". Possunlihakääryleisiin sain vinkin tuolta Allergia ja astmaliiton keskustelupalstalta. Kiitokset siitä :)

POSSUNLIHAKÄÄRYLEET

possun ulkofilettä
kesäkurpitsaa raastettuna
lasten persikkasosetta
suolaa
(pippuria)

Leikkaa ulkofilee noin sentin paksuisiksi pihveiksi. Nuiji pihvejä kahden kelmun välissä ohuemmiksi. Sivele pinnalle persikkasosetta ja levitä tasainen kerros kesäkurpitsaraastetta päälle. Ripottele pinnalle vielä suolaa (ja pippuria).
188811.jpg

Kääri rullalle ja kiinnitä hammastikulla.

188812.jpg

Ruskista kääryleiden pinta pannulla pienessä määrässä öljyä tai margariinia. Lado kääryleet uunivuokaan ja kaada päälle noin ½ dl vettä tai hedelmä mehua. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.

188813.jpg
Tässä valmiit kääryleet tarjolla peruna-bataattimuussin kera.