Mielihyvä-perunahiutaleet poistuvat S-marketien valikoimista!

Kävin äsken kaupassa ja ihmettelin, kun en mielihyvää löytänyt hyllystä omalta paikaltaan. Pienen etsimisen jälkeen tuote löytyi. Poistettavien tuotteiden hyllystä! Kysyin asiasta samantien lähimmältä myyjältä, ja hän vahvisti tuotteen olevan poistumassa ja lupasi ottaa asiasta enemmän selvää. Selvisi, että Mielihyvä-hiutaleiden tilalle on tulossa kaksi uutta tuotetta, mutta vielä ei tiedetä varmasti onko kumpikaan tuotteista täysin vastaava Mielihyvän kanssa. Toisin sanoen sellainen, joka ei sisällä mausteita tai maidonosia.

Tässäkin asiassa tarvittaisiin varmasti jälleen aktiivisuutta, jotta tuota palautuisi kaupan valikoimiin. Näiden ruoka-aineallergioiden takia saa muutenkin hakea yhden tuotteen sieltä toisen sieltä. Niin mielestäni on väärin poistaa yhdestä suurimmista kauppaketjuistamme tuote, jota monet mutkin kuin allergiset käyttävät mm. leivontaan.

Edit 28.9.2007

Pitkään oli kaupassa tuo Mielihyvän hyllytila tyhjillään varustettuna lapulla, jossa kerrottiin paikan olevan varattu uutuustuotteelle. Joka kauppareissulla en edes muistanut asiaa tarkistaa, kun ei ollut tuotteelle tarvetta. Mutta nyt viimeksi, kun katsoin niin siellä olivat kuitenkin Mielihyvä-hiutaleet jälleen hyllyssä. Ja mielestäni pakettikin oli ihan samannäköinen kuin ennen. Tiedä sitten mistä johtui omituinen informaatio, joka tuli s-marketin tuotehankinnoista vastaavalta henkilöltä. Aika outoa mielestäni!