Huomasin tässä, etten ole tätä ohjetta tänne vielä laittanut vaikka pikkuleivät on syötykin jo aikaa sitten :) Kuvaa ei nyt löydy, mutta lisätään, kun näitä joskus tehdään uudelleen. Törmäsin tähän ohjeeseen Pakkopulla-blogissa, ja muunsin sen vain meille maidottomaksi kauramaidolla. Samalla myös tutustuin Hirvelän Uunitalkkunaan, joka on tehty puhtaasta kaurasta, eli sopii meille. Pikkuleivät olivat todella hyviä. Sellaisenaan eivät mitään kovin makeita, mutta maistuivat hyvin itselleni kahvin kanssa. Osan kuorrutin vesi-tomusokerikuorrutteella, millä saikin sitten sitä makeutta. Itse tein puolikkaan ohjeen määrästä.

HANNA-TÄDIN KAKUT (n. 100 kpl)

150 g maidotonta margariinia
2 dl sokeria
1½ dl kauramaitoa
1 tl soodaa
4 dl perunajauhoja
4 dl Hirvelän Uunitalkkunaa

Vatkaa margariini ja sokeri keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kauramaito ja jauhoseos taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Muotoile pellille pieniä kakkusia. Ja paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi.