Viikonlopun Pappala reissuun tein vauvalle mukaan "risoton" tattarirouheesta ja possun jauhelihasta. Tein myös ensimmäistä kertaa ruokaa, jota en soseuttanut vaan pilkoin kasvikset pienen pieniksi kutioiksi. Hyvin maistui isommatkin palat. Onhan noita hampaitakin puhjennut viime päivinä kuin sieniä sateella. Pitkään oli vain kaksi helmeä alhaalla, mutta nyt on jo ainakin 4 puhjennut lisää ihan parin viikon sisään.

145113.jpg

POSSU-TATTARI-"RISOTTO"

n. 150 g possun jauhelihaa
1½ dl tattarirouhetta
1 bataatti
½ kesäkurpitsa
8 dl vettä

Mittaa vesi kattilaan ja laita liedelle. Kun vesi alkaa kiehua kaada tattarirouhe ja murenna jauheliha kattilaan. Lisää myös kuoritut ja pieniksi kuutioidut kasvikset keitokseen. Keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä, jotta saat "risotosta" tarpeeksi mehevää. Mausta esim. persiljalla tai muulla sopivalla yrtillä.