perjantai, 6. lokakuu 2006
Kesäkurpitsa-hedelmäkiisseli
Saimme kassillisen kesäkurpitsoja, joista nyt sitten pitäisi jotain saada tehdyksi. Tänään kokeilin kesäkurpitsakiisseliä. Ihan hyvää oli. Kesäkurpitsat tosin olisi voinut kuoria ensin.
KESÄKURPITSA-HEDELMÄKIISSELI
n. 3 dl raastettua kesäkurpitsaa
1 nektariini paloiteltuna
(tai ½ prk pieniä ananaspaloja)
½ dl sokeria
5 dl vettä
2 rkl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
Mittaa kattilaan vesi sekä sokeri ja lisää kuoritut ja raastetut kesäkurpitsat sekä hedelmäpalat. Laita kattila liedelle ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta kiisseli vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla. Kiehauta. Ota kattila liedeltä ja mausta vaniljasokerilla.
Kommentit