maanantai, 4. syyskuu 2006
Hampurilaiset
HAMPURILAISET
Pihvit:
400 g jauhelihaa (meillä käytettiin possua)
1 sipuli
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
cayannepippuria
sämpylöitä
salaattia
tomaattia
maustekurkkua
ketsuppia
sinappia
Hesen valkosipulikastiketta
Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota sipulia pannulla pienessä öljy tilkassa. Anna jäähtyä hetken aikaa. Sekoita kulhossa jauheliha, sipuli sekä mausteet. Taikinan maustamiseen voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita. Muotoile taikinasta leivinpaperin päälle 4-5 ohutta pihviä. Pihvit voit paistaa joko paistinpannulla 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta tai uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Lämmitä sämpylät joko mikrossa tai uunissa valmiiksi halkaistuina. Kokoa hampurilaisten väliin pihvit sekä muut sopivat/haluamasi lisäkkeet.
Kommentit